aku pun tak tahu ! haha

by Dayang Hafiqah
Blink-2 ! fuhh ! lepas aku cakap "blogger ke internet yang buat hal ni?" dalam Facebook . baru aku dapat update blogger aku ni . aiyo ! memang buat aku hangin ! ish2 ! . okay-2 ! skip about that . haha . follower aku memakin hari semakin meningat ! Alhamdulillah dan Syukur sama sekali :) dan . .  aku tengah mencari lucky follower . haha . jeng-2 ! mana boleh bagitahu . kalo korang follow baru tahu siapa yang mendapat gelaran tersebut . aha :)  aku tak sabar nak tengok siapakah orang nya . jeng-3 ^^ . wait and see guys . 
hm . tadi aku sign up Twitter . aha . bosan sesangat so aku sign up laa . ternyata , Twitter besh sangat . aku dan BieBie aku apa lagi , layan terus . kami guna istilah Tweet-2 ! hehe . seronok tau ! giler tak ?! haha . kalo korang ada Tweet-2 tu , sudi-2lah follow aku eh :) aku tak makan orang la kawan . aku makan nasi sama macam korang baa . no worries . okay ? :) Thumbs up ! hee . nah ni link dia .http://twitter.com/Fiffyqaqah

okaylahh ! aku ni suke sangat update blog aku post yang pendek-2 . tak apakan ? taklah korang rimas nak baca blog aku . hehe . Eiqah nikan budak yang baik . hehe :) okay then . I have to go . aku nak layan Tweet aku dulu . TATA ! :)


Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*