:P :) :D

by Dayang Hafiqah
salam dan selamat sejahtera buat semua yang sedang membaca ek . alaa . macam orang nak mula ucapan la pulak . hehe . wah ! lama bena aku tak update blog aku ni kan ? fuh ! nk kata aku busy tak la juga . cuma aku jarang nak online then buka blogger ni . online memang ada la . tapi selalu nya aku akan on gem dulu . wahseh ! agak nya aku ni taksub sangat dengan geming kot ? tak adalah . walaupun geming aku tak lupa dengan ibadat aku . alhamdulillah . aku jaga waktu aku solat . :) semoga aku berkekalan macam tu la . he .
hm . aku cadang nak tukar layout aku ni . tapikan aku tak ada idea . korang boleh tolong aku ek ? aku blur sesangat ni ! apa la nak jadi dengan aku ni . hehe . 
okay-2 ! aku nak cakap ni , BieBie aku dah chat jugak dah :) happy jugak aku dibuatnya . he . long time tak jumpa dia . hope2 dalam minggu ni aku dapat jumpa dia . ala . lately , aku asyik marah je dekat dia . tak tahu lah aku apa nak jadi dengan aku ni . asyik2 marah je kejo nyer ! ish2 ! tak apa mungkin sebab aku naik bulan kot . hahaha* 

For my BieBie : Im Sorry ek ? Forgive me rite ! :) I Love You . 

baiklah . aku nak sory ckit apa yang ada kat dalam kepala hotak aku ni . baik-3 ! semalam aku stay dekat rumah Usu aku . semalam or hari sebelum ny ek ? aku lupa lah pulak ! hm  ignore it la . aku ditugaskan untuk menjaga anakny yang comel dan notty tu . fuh ! tapi best gak ! aku suka la . hee . pagi tu aku bangun kira awallah juga . lepas tu aku jaga Hadif tu . tengok dia tidur . alaa ~ comel nyer budak ni . hehe . tak lama lepas tu budak tu bangun . hehe . dia terus nages . lepas tu dia pergi depan tb . aku terus buka TV . serta merta Hadif diam then ketawaa2 tengok cite katon yang aku buka tadi . haha . besh ! aku pulak sambung tidur dekat depan TV tu . sampai tak sedar aku . hadoi2 ~ bila aku sedar jer budak tu terus cakap dekat aku 'sedap!sedap!' aku pun bergegeslah bangun . nak check apa yang dia buat masa aku tidur tu . haha . dia tak buat apa2 pun . cuma makan jer . so lepas tu aku ambil salad KFC dekat dalam peti sejuk , then aku bagi kat dia . hm . first dia makan dengan baik nya tapi lepas tu habis tumpah salad tu . aku pergi cuci then aku ajak Hadif pergi mandi . haa ! part ni aku suka ! bagi dia mandi . excited betol wajah dia tau ! hehe .aku suka juga sebab dia tak notty sangat waktu mandi . :) tu yang besh tu . 
waktu aku gunakan dia pempes .. fuh ! lama gilaa ~ aku tak pandai nak atur benda tu . al-maklumlahh . first time woo ! haduh2 ! macam tak caye je aku berjaya . hehe :P . lepas tu aku sendiri pergi mandi dan hqabis aku mandi dan berkemas , aku pergi masak kentang goreng dengan Hadif . dia temankan aku tau . hehe . besh ! then kami berdua pergi tengok TV . sambil-2 tu aku pergi kemaskan ruang tamu tu sikit dan aku pergi menyapu sambil texting dengan BieBie . walaupun aku late reply . hehe . :) Sorry ek sayang . hehe
dalam pukul 2 pm macam tu ibu Hadif datang my Usu la . hehe :P pukul 4 macam tu aku balik Bintangor . alaa ~ sekejap je . malam tu aku buat kek cheese . hehe . naseb baik aku tak buat kek tu free . haha . tak ada laa . gurau je :) hehe .

hm . okeylah . aku rasa tu je la untuk hari ni . tetiba je aku mulai malas nak update lagi  . hehe . nanti kalo aku rajin aku update lagi okay hunneh . TATA :) SALAM ! :D

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*