Febuary vs Love !

by Dayang Hafiqah
SALAM !



mak aii ! lama juga eiqah tak update blog . malas punya fasal la ni . hehe . today is 1 Febuary 2011 . waa ! nilah buat aku suke ni :) 

Febuary ! apa yang buat Febuary ni special . *untuk aku lah . hehe . bagi aku this is the month that i've been catch by someone . hehe . seseorg yang aku tidak sangka wujud sebelum ini . haha . *ala jiwang lah pulak ! hehe . bagi aku bulan Febuary ni bulan cinta . act , memang semua cakap febuary ni bulan cinta sebab ada hari kekasih kan ? *woit ! org Islam tidak boleh sambut tau . haha . tapi bagi aku , Febuary ni special ckit . yup ! *bagi akulah ! haha :P bulan ni jugaklah yang buat hari aku berbunga-2 sampai hari ni . haha :D lebar ny senyuman :) hehe .

okay-2 . sebenarnya , budak ni curi hati aku masa bday aku lagi . wow ! terharu gila aku tym tu . mana tak nya , tidak aku sangka ada org nyanyikan aku lagu bday walaupun dgr sore dia dalam handset je . first time orang buat dekat aku . haha . bila aku ingat balikkan , lucu juga . haha :) 

bermula waktu tu , hubungan kami mula rapat dan merapat :P . entahlah . masa tu aku dapat rasakan sesuatu . hee . so , hari-2 aku dan dia SMS . sampai aku hantar mesej cakap aku rindu kat dia . wow ! aku pun tak tahu apa yang aku fikirkan masa tu . haha . maybe betul kot aku dah mula jatuh hatu kat dia . haha . luculah pulak ! haha .

okay-2 skip part itu . masa sukan sekolah lagi seronok . haha . masa tu aku selalu je keluar dengan dia time habis sukan . wow ! seronok . bila ingat balik , sweet je masa tu . haha . masa aku bercakap dengan EX dia , timbul perasaan cemburu bila EX di cakap dia sedang texting an buah hati aku ni . haha . ada je aku ni . 

masa sukan tu , kami kerap texting siap plan guna bju sama kaler lagi tu . haha . serious aku cakap tym tu kami dah macam couple ba ! jangan jeles tau . haha . 

11 Febuary 2010 . kami berdua hangout . jalan-2 cari fasal . haha . waktu tu , aku baru balik dari kampung . nak balik flat , tapi waktu tu flat rumah aku tak ada orang . so , aku ajak dia pergi jalan-2 . haha . kami makan ice-cream je . alaa . ganjaran temankan aku pergi jalan-2 . :p . tak adalah tipu je . haha . penat berjalan kaki pusing town katakan . hehe . aku masih ingat lagi masa tu dia merajuk sampai dia duduk dekat tengah-2 jalanraya . nasib baik time tu tak ada kereta or motor-2 dan orang-2 yang lalu lalang . alaa . rindu moment tu :D 



okay-2 aku skip lagi . tanggal 12 Febuary 2010 kami rasmi jadi couple . waa ! i will never forget that date . :D haa ~ sebab tu lah bagi aku Febuary ni bulan cinta aku . pada bulan ni la cintaku terputik . hahaa . buek ! ade aje aku ni . hee . so, walaupapun hope korang enjoy baca ni eh . walaupun manyak yang aku skip . haha . 

FOR MY BIEBIE . THANKS FOR BEING MINE :) I LOVE YOU AND YOU KNOW THAT SAYANG :D 

okay . enough for now and today . TATA and SALAM :)





Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*