tah ! U all rasa ape ?

by Dayang Hafiqah

I tak nak take pic la Biee !


i like him !


wait-2 ! I mean I love him :D

Salam !

hari ni I pergi outing with Biebie . tak lama adalah dalam 1 jam je . hehe . kami berdua jalan-2 je . plan mula-2 tu nak pusing dekat complex tapi tak jadi sebab masa tu ramai sangat orang dekat sana . so , kami berdua tukar plan . haha . seronok juga .


hah . korang ada tengok pic dekat atas tu . pic tu masa kami duduk dekat depan kedai makan . haha . I malas nak taking pic ni sebenarnya . nak cakap malu tak juga . haha . saje je kot . hehe . masa tu kami tengok orang buat persiapan CNY . haha . seronok tau ! almaklumlah , masa tu I dan Biebie dekat depan kedai makan orang cina . so , sambil-2 chatting-2 , sambil-2 jugalah tengok org buat persiapan . :) hehe


seronok masa tu . I dan Biebie brgelak ketwa sesama . U all jangan jeles eh . memang dah jd rutin dah . Biebie I komfer buat I ketawa . haha . serious I happy bila berada dengan dia . seronok sesangat . U all pernah rasa tak macam I rasa ni ? haha . kalo dah U all mesti tahu kan macam mana rasa nya . bahagia bile berada bersama insan yang kita sayang . haha . 


part paling I suke masa I buka balutan duit siling yang BieBie I buat tu . ade kr patut dia balut duit siling tu dengan tape . I apa lagi , I buka balutan tu then I lekat balik balutan tu dekat muka dia . biar padan dengan muka . hehe . punyalah lama I buka balutan tu . sampai Biebie I cakap , habis buka semua balutan tu kita balik . haha . seronok ! hehe , seronok bukan nye apa . maybe sebab I rindu kot dekat dia . jarang sesangat kami hangout sesama dah . I malas nak keluar jugak dah . 


so , habis je buka balutan tu , kiteorang balik . habis dah cerita antara I dan BieBie I . hehe .


nak cakap apa lagi eh ? tadi I dan buat dah post ni . tapi tetiba je semua data-2 post I ni hilang . ish ! naseb baek I saba je . kalo tak . I pun tak tahu nak cakap macam mana . U all tahu kan , I nii hot-temper ckit . kalo masa tu memang I not in a good mood . so hope U all beware dengan I . jangan la pulak U all tak nak kawan dan tegur I lagi . hm . 


act , I selalu dibuat oleh orang sekeliling I macam tu . haha . salah I juga kot . kot la . or maybe salah diorang juga . hee . I tak pasti sebab I dah tak kesah dah dengan hal tu . I tahu siapa punya angkara ni semua . I tahu siapa yang jadi batu api . I tahu . U jangan risau . I tak kisah kalo U buat I macam ni . U cakap bukan-2 pasal I sampai diorang tak nak tegor I lagi kan ? sampai I add mereka dekat FB pun payah mereka nak approve .memang lah U tuu . 


ni I nak cakap ckit dengan U tu . kalo U tak nak kawan dengan I pun sekurang-2nya biarlah U sendiri yang tak nak kawan dengan I . janganlah U libatkan mereka semua . yes ! i admit I rindu korang ! tapi cara U all buat I ni tak baik tau . nasib baik I ingat agama I lagi . agama I tak galakkan I bermusuh okay . so , sampai sekarang I tak ingat U tu musuh I . sebab dari dulu lagi I tak suke nak bermusuh-2 ni . tak baik lah U .


I tak salahkan U sebenarnya . I suke tau berkawan dengan U . maybe U tak suke nak kawan dengan I kot . disebabkan masalah yang tak patut kita bahaskan . U know what , I kenal U dari cara U je . haha . maybe ego I or ego U buat kita macam ni . hm . yang I bengang kenapa U libatkan kawan-2 seperjuangan I ha ? ala ! I kenal U tau ! I yakin U mesti cakap yang bukan-2 pasal I kan ? yea right ! I tak kesah dah . zaman persekolahan I berakhir dengan sinis sekali . wow ! enough about that . jaoh betul tajuk aku lari ni . ish-2


okay . I rasa I nak habiskan I punya story samapai ni jela . hope U all enjoy jelah . haha . TATA ! 
Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*