tekan lah ^^

by Dayang Hafiqah
'pukul berapa dato' harimau ?'
'pukul satu cucu cicitku'

alahai ! sekarang dah nak masuk pukul 1.15 pagi dah . eiqah maseh tak dapat tidur ! hmm , ni la sebab dah terlebih tidur petang tadi . sampai tak ingat dunialah dikatakan . hm . ala ! bukan selalu punyer . sekali sekala jekan , saya ni bukan nya jenis yang suka berjaga malam . tak berminat langsung . bosan tahap dewa la kawan ! hm . sebenarya , hidup saya bosan tau minggu ni . bestie saya masih melancong . nak hang out pun susah . bukan susah . kalo hang out sorang-2 nanti tak tahu nak pergi mana . bosanlah pula jalan sorang-2 kat town . ish-2 ! tak meriah kak oi . hehe . tak pe . tak lama lagi dia balik ! yeay ! the moment I've been waiting for ! hehe . minggi depan baliklah dia . Insya-Allah . :] suka saya ! hm . nak cakap apa lagi ni ? malan-2 buta macam ni otak ni tak berfungsi sangat . idea payah nak berkembang . hehe . tadi saya tengok cite Phobia 2 . bolehlah tahan cite tu . hantu Thai mesti ada orang matikn ? kalo tak ada orang mati memang tak sah cite diaorang . kalo boleh cite diaorg tu semua pelakon mati kena bunuh hantu . hm . mmg tak logik betoi ! hahaha . tapi yang saya suka tadi tu episod last diorang . hadoh . pecah perut dibuatnya . hehe . seronok tau tengok cite macam tu . :D besh ! lagi-2 kalo nak hilangkan boring time cuti panjanggg ni . hm . 
okelah . eiqah nak pergi tenangkan kepala ni . tak dapat tidur pun apa salahnya try untuk tidur kn ? manalah tahu kot-2 nanti eiqah terlelap juga . hehe . so , GoodNight all :) have a Happy Sleep :>

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*