hello ~

by Dayang Hafiqah
Salam sayang blogger ! wah ~ lama betol kita tak bersua mukakan ? sorrylah ea . saya busy lately ! jarang dah nak online macam time-2 waktu sekolah dulu . selalu sangat dok depan lappy pandai jugakan saya bosan . ish-2 ! kalo online chatting an Biebie rajinlah . haha . sebab tulah jarang nak update blogger ni sangat . masa memang ada cuma sikap malas sudah menguasai diri ini laa. haha . okay-2 . tadikan aku buka someone tumblr . hehe . tengok punya tengok aku jumpa satu post . alaa ~kenapa dengan aku ni ek ? hehe . tak adalah . mungkin budak tu pernah buat aku naik angin dengan dia kot . hehe . aku ni mmg macam ni . hahaha . okay-2 hari ni tadi aku pergi bangun awal-2 then aku pergi jogging . balik je dari jogging aku rehat sekejap dan terus pergi mandi . masa tu eletrik dah tak ada dah . nasib baik rumah aku jenis yang sejok . tak payah lah aku nak berpanas sepanjang eletrik tak ada ni kan ? mana taknya , balik aku dari jog sampai pukul 4.10 pm baru ada eletrik tau ! dahlah masa tu nz ak low batt . asyik mati je kejo dia ! naik angin aku satu badan . ish-2 ! naseb baik lappy aku masa tu batt dia full . haha . masa BieBie tak reply dah msg aku, time tu baru nz tak buat hal . geram ny aku ! ishh ~ 
lepas habis aku buat kejo yang mamy suroh, aku on lappy aku then aku cari wayar usb nz aku, aku trus caz nz aku dekat ctuk. haha . sambil-2 caz aku maen gem juga . haa ! tym tu pulaak la balak aku hanto msg dia . sambil-2 men gem sambil tulah aku texting dengan dia . walaupun aku lebih focus pada gem tu . haha . tapi tak apa . lepas habis att lappy aku baru aku focus texting dengan dia . tu pun aku tido lepas tu. penat kot ! hahaha . mengada aja ! hehe . 
bangun aku tido aku terus cuci muka , ajak BieBie temankan aku beli present untuk Nina . haha . pusing punya pusing jumpa juga akhir nya ! hehe . tak sabar tau rasa nak bagik dia present nii . hehe . aku dah balut dah cantek-2 ! hehe .
okok .aku rasa dah tk ada lagi dan nak bagitau ! nanti kalo aku ada masa dan dalam mood rajin , aku update lagi admin ! TATA :)

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*