BRUNO MARS :D

by Dayang Hafiqah

assalammualaikum wbt .

wewitt ! U all kenal dengan mamat ni ? I kenal sangat dan I obsess dengan mamat nii . well , I know he's not that handsome tapi die manis tau . lagipun I minat semua lagu die nii . makk aii ! lagu die lah yang buat I sikit demi sedikit jatuh 'cinta' dengan die . haha . I minat sangat ! lagi-2 lagu Count On Me dan Who is . wow ! memang best gile ! U all pun I rasa mesti minat dengan mamat ni kan ? kalau tak minat dengan mamat ni pun , U all mesti minat dengan lagu die . opps ! lupa nak bagitau nama die . Bruno Mars la nama die ! well , I tahu tu mesti nama glemor . I rasalah . I taklah tahu sangat pasal mamat nii . hehe . I main minat je . :P



first time I mula kenal die nii bila I tengok hits.tv . I suke layan lagu kt tv tu . lepas tu mereka siarlah lagu Just The Way You Are . I cakap la sorg diri macam nii 'aieh! boleh tahan lagu nii' so, I mula ikutlah perkembangan mamat nii . tapi tak rugi jugak tau ! mamat ni punya suara yang power lagi best ! so , I kira macam salah seorang fan dia laa . biggest fan , macam tu . hehe :)



yup ! maniskan wajah die ! wah ! I SUKE ! hehe . dah-2 . I rasa I nak habiskan post I buat masa nii . nanti tak fasal-2 orang cakap macam ni dekat I 'eleh! macamlah die sorg je yang minat Bruno Mars kat dunia nii' HAHA! so , I better go dear fellows . enjoy reading entry yang pendek nii . TATA ! :D


Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

8 si Katak:

Katak Setia :*