hobi baru :)

by Dayang Hafiqah

assalammualaikum wbt :)

hari ni nak kongsi tentang hobi baru eiqah :)
nak tahu? tengok la pic kat atas tuh. hehe
hobi baru eiqah ialah mengumpul lenses :)

untuk pengetahuan umum,
eiqah mmg tak suke guna spec!
like seriously -.-

walaubagaimanapun, eiqah tahu guna lens nih bnyk keburukan,
tapi, kalau pandai jage no problem tau jawapan nyer. :D
eiqah bukan nak galakkan tapi kalau dah guna tuh mesti jd seronok.

lagipun sekarang ramai orang guna lens nih, betol tak?
kalau bleh meh kita kongsi pengalaman pertama guna lens :)
bleh tak?

hm. meh duduk dekat lagi.
eiqah nak tunjuk jenis jenis lens yg eiqah ada :)

taadaaa~

ini adalah lens pertama eiqah :)
grey in color. kakak eiqah yang nk sponser.
jadi eiqah on je. 
mula mula takut juga nak guna.
al-maklumla, baru first time :) hehe


this is my second lens :)
black in color. 
ini untuk eiqah pg klas.
kadang2 la sebab waktu kls tak leh guna bright color. hehe :p


this is sugarcandy series violet :)
this is my fav.
paling eiqah sayang lens ni. 
eiqah suke guna type ni. :)


ini pula sama jenis dgn yg color hitam tadi :)
gold in color. 
sebenarnya eiqah suke tgok citer vampire,
sbb itula beli color mcm nih. hehe :)


this is crayon series pink color :)
bila ia dekat mata ia akan nmpak mcm crayon :)


this is barbie doll series grey in color :)
yg nih mcm gmbr eiqah dkt post sebelom ni. 
alaa~ yang selalu artis endon dlm sinetron tuh.
sebenarnya, eiqah order color blue tp tak ape la :)
grey pun okaylah tuh


yang nih, eiqah lom guna lagi. 
tak ade tmpt untk letak. tgu org hantar :)
hee.


okaylah. eiqah bukan nak show off cuma nak kongsi hobi :)
sekarang eiqah suka kumpul bende nih. hehe.
even kadang2 eiqah tak guna sangat.
kadang2 je. :)
tapi eiqah suke. so kalo nak tnyer, sila silakan :)
thanks for wasting time reading this :) luv u ols!

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*