CUTI~

by Dayang Hafiqah
assalammualaikum wbt.

salam cuti eh! hehe. eiqah sedang bercuti nih. itu pun cuti eiqah dah dipendekkan sebab eiqah join nasyid last minutes lagi tuh. -.- tuturs tak cakap awal pun. dan yang paling tak cool nya eiqah jadi ketua kempulan nasyid dgn jadi solonya sekali. wawawa~

sangat tidak cool! dah la eiqah tengok part solo paling kerap bah. jadi eiqah ni kejonya nyanyi saja la -.- sangat sangat sangat tidak cool -.-  tapi tak apa. insya ALLAH eiqah akan lakukan dengan baik sekali eh :) ikhlas walaupun terpaksa  nih. hehe

okay, next storynye adalah tentang exam eiqah hari tu. alhamdulillah! eiqah lepas n lulus exam tersebut :) sangat seronok even pointer cukup2 makan jer. 3.00 sahaja. same macam yg lepas. sangat sangat tidak cool tapi tak aper. jnji lulus. alhamdulillah :)

so, apa apa pun. hidup perlu diteruskan. usaha itu penting dan yang paling penting solat jangan lupe :D TATA!
Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*