LiFe

by Dayang Hafiqah

assalamualaikum wbt :)
 alhamdulillah kerana hari ini kita masih diberi kesempatan untuk hidup
tamabahan lagi pada bulan mulia ni, jangan bazir masa tau :)

eiqah masih cuti ni. hari ni masuk 4 hari
insya Allah 2-3 hari lagi eiqah boleh puasa balik. amin.
lama juga kan eiqah tak update blog eiqah ni
kosong dan sepi mesti korang rindu nak tahu perkembangan hidup eiqah. cehwah :P

alhamdulillah eiqah baik baik sahaja malah brtambah baik sebab
berat badan susut dan sakit pun senang nak singgah sebab cuaca kat cni lembab
 dan first time in my life bila sakit tekak eiqah menyerang eiqah tak makan ubat
gila! eiqah ni memang carik fasal tapi eiqah percaya pada diri eiqah tau
insya Allah tak ada papa tapi masuh 5 hari tekak eiqah masih sakit 
ish ish. degil betul eiqah ni ya. 

tapi tak apalah tu. sakit itu adalah sebahagian cara Allah nak hapuskan dosa kecil kita
jadi kena bersyukur tapi jangan sampai memudaratkan kesihatan diri tu
tak elok yang tu pun Allah tak suka tau hehe

sekarang ni eiqah lebih berdiam diri berbanding dahulu
tapi diam bukan sebarang diam tau
dalam hati kena banyak berzikir jadi diam tu berguna
sebab eiqah tahu sekali eiqah bercakap nanti ada sahaja yg akan berkecil hati
eiqah tak nak buat salah tu. kesian dia.
orang cakap benda betul pun nak kecik hati so baik eiqah diam


nanti kalau dah diam heran juga kan mereka dengan eiqah. ish ish
lumrah kehidupankan. biasalah tu.


okaylah. tu sahajalah untuk kali ni
Insya Allah kalau ada masa lagi eiqah update okay
sebab lately ni busy sangat tau.
okaylah TATA :)







Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*