CONTEST: JUM COVER MULUT.

by Dayang Hafiqah
CONTEST LINK :)

assalammualaikum


first time join contest nii . bosan sangat so join la contest ni . try nasib je . hehe . ni syarat-2 contest ni .



Syarat-syarat untuk join contest ni:
1) Perlu menjadi follower dalam blog ni. Senang beritahu siapa pemenangnya nanti kan?
2) Wajib letakkan gambar di atas ni dan link ke entri ni. Senang untuk nak check peserta yang join contest ni...
3) Upload 1 gambar anda, atau gambar anda dan kawan2, atau gambar gf/bf anda (sesiapa pun tak kisah). Asalkan kreatif. Nak edit pun boleh, tapi asalkan gambar tu semuanya cover mulut. Baru adil kan? Jangan letak gambar omputih sudah.
4) Tag 2 orang kawan anda dan pastikan mereka tahu juga tentang contest ni. Kalau nak lebih pun tak pe. Lebih meriah contest ni^^
5) Sudah siap! Tinggalkan link anda ke ruangan comment entri ini.Mudah kan?



 baiklah . I akan pertaruhkan gambar I nii je . cop ! cop ! cop !




taadaa ! so sekarang nak tag kengkawan :) hehe . 




okay! sampai ni je . TATA !
Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

5 si Katak:

Katak Setia :*