K-Pop ?

by Dayang Hafiqah
assalammualaikum wbt .

hari nii nak buat entry maybe U all seronok nak baca . maybe jelah . hehe . pasal k-pop . k-pop ? apa yang best sangat pasal k-pop ni ? sekarang banyak dah bebudak suka dengan k-pop ni termasuk I . tapi I tak minat tahap gila gitu . dulu pernahlah gila tahap gaban macam tu masa I form 2-3 tapi masa tu tak ramai orang yang minat k-pop . 

kira macam I ni orang yang bertuahlah masa tu sebab I selalu online dekat website fan club fan club artis korea . dulu mana ada facebook . tak ada . yang ada friendster je masa tu . masa tu dah ramai dah orang minat k-pop tapi tak secar besar-2an macam sekarang . 

I pun suka sangat dengan artis-2 korea nii . muka mereka semua comel-2 , hengsem-2 . kalau artis malaysia hengsem dan manis macam artis korea komfem peminat tempatan tak pandang artis luar negara . hehe . kebanyakan    peminat k-pop nii terdiri daripada  remaja . 

selalu I blog-walking , I banyak dengar dan tengok lagu-2 korea sebagai lagu utama blog U all dan gambar-2 korea sebagai bannar U all kan . wah ! memang minat beno U all dengan k-pop kan ? hehe . tapi tak rugi . mereka semua comei-2 dan hengsem-2 dan manis-2 . :)

I pun minat sangat dengan k-pop  dan ini adalah salah satu kumpulan yang I minat . I masih ikut perkembangan diaorang tau . dari form 2 tau sampai sekarang . hehe . meh tengok kumpulan ShinEE dan FT Island . :)








SHinee ! I minat Mi Hoo . comei ! Onew pun okay . hehe . suma diorang comei . I admire Shinee . :) sapa minat Shinee kat sini angkat tangan . hehe . 








taadaa . FT Island . they great . ni pun I ikut perkembang diorang dari dulu sampai sekarang . FT Island kumpulan yang lebih lama berbanding Shinee . so , I lebih minat FT Island berbanding Shinee . hee :)

tapi U all perasaan tak yang personaliti mereka berubah setiap kali kan ? biasalahkan . makin banyak artis baru datang makin kuranglah peminat mereka kan ? jadi mereka terpaksa tukar personaliti mereka tu supaya mereka tetap maintain dalam dunia hiburan . supaya mereka masih digemari ramai :)

macam tulah dunia hiburan . hehe . tak dapat down sikit . kalau down tu pandai-2lah kan  hehe .

okay . I rasa sampai ni je post untuk hari nii . enjoy baca okay . hehe . TATA ! :D

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

9 si Katak:

Katak Setia :*