hobi baru :D

by Dayang Hafiqah
assalamualaikum wbt :)

hai hai. apa khabar suma? hari ini eiqah nak kongsi tentang hobi baru eiqah. melibatkan duit? yeah of course la beb. haha. nak tahu tak hobi baru eiqah apa? jeng jeng jeng. eiqah sekarang suke kumpul perlbagai jenis tudung bawal, dan selendang. haha. yup! itu memang hobi. nak tahu sesuatu, eiqah sanggup habiskan rm100++ untuk tudung dan juga pakaian eiqah tau. haha

seronok tau. terutama kalau pergi ke laman web and cuci mata kan web tu. haha. dan part yang paling best yang tergoda dengan sesuatu benda tu. ada jer yang memikat hati dan eiqah gatal nak beli beli beli. er -.- tulah masalahnya. kalau dah beli nanti duit pun bye bye. haha. 

okay okay. dalam bulan ni eiqah dah beli 3 jenis tudung bawal bercorak. cantik! sebab itulah eiqah beli. haha. jadi koleksi baru eiqah la ni. sebenarnya nak target 4 tapi belum ada lagi so eiqah tgu tgu lagi lah ni, manalah tahu ada yang menarik hati. lepas ni eiqah upload pic tudung yang eiqah beli tu tau.

wahseh~ show off much la eiqah ni :P jangan la marah. senang eiqah nak beli tudung ni sebab nya cikgu eiqah sendiri yang jual so terjaminla sikit tak kena tipu ke apa. haha. lgipun eiqah ni pelanggan tetap dia. so dia salu tagged eiqah kat Facebook. 

nak tahu link FaceBook dia? nah nah~ Atie's Shop. kat sinilah eiqah selalu beli tudung tu. haha. neway, barangan dia rarely tau. so, siapa cepat dia dapat dulu :D haha




haa. ni la tudung bawal bercorak yang eiqah beli. ehem. dimata eiqah memang la nampak cantik sebab eiqah kan na cari koleksi tadikan? haha :P

so kalau korang minat tekan je link yang eiqah letak tu. wah wah. eiqah promo la pulak :P hehe. okay guys. Till Next Time TATA :D

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*