Selamat Hari Raya

by Dayang Hafiqah

assalamualaikmu wbt.
 
apa khabar? lama dah tak update blog ni.
al-maklumlah, busy dan malas nk on lappy masa kat kolej. haha
eiqah cuti raya dan terus cuti semester. 2 minggu tau kawan!
seronok. dalam cuti ni tak lupa juga nak stdy. exam mid-term tak lama lagi
 
oh! lupa nak ucap, Selamat Hari Raya!
sebulan Ramadhan sudah kita tempuhi
dan hari yg ditunggu-2 oleh kanak-2 terutamanya sudah tiba
eiqah nak mohon maaf sekiranya eiqah ada buat salah kat korang
manalah tahu entry eiqah ada mengecilkan hati korang tu.
minta maaf zahir dan batin ya!
 
kalau sudi, jumput datang rumah eiqah eh :p
 
 
 
 

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

1 si Katak:

Katak Setia :*