raya raya raya :D

by Dayang Hafiqah
assalamualaikum wbt

apa khabar? bloggie eiqah dah berdebu dah.
lama tak update macamnilah jadinya.
sejak balik cuti dan sebelum cuti raya berat je rasa nak update blog ni
ya! eiqah akui eiqah malas. tak ada masa juga dan malas nak on blogspot
jari2 dah kebas kot nak menaip kot. haha :p

okay. ni eiqah nak cite ckit pasal suasana raya eiqah pada tahun ni
wah wah! meriahnya family eiqah! suke sangat!
ramai dan bahagia.
semua family sebelah ayah datang beraya bersama pada tahun ni
kecuali mak su serta suami dan cik jelah tak ada.

memang tak dapat nak digambarkan dengan perasaanlah suasana kali ni :)

yang lucunya eiqah masih dapat duit raya juga dari mak cik dan pak cik eiqah
seronoknya, tak malunya. dah besor panjang pun masih dapat duit raya juga. haha
tahun ni banyak juga kita org ambik gmbr :) family photo!
setiap family ada kesempatan untuk ambil pic dgn family masing2. haha

cuma tahun ni eiqah tak ada kesempatan nak beraya dengan kawan2 
dan tak sempat pun nak pergi ke rumah mereka
maaf ya kawan-kawan ;/

tambahan juga My Lover tak beraya kat sini. 
adalah halnyaa :(

*sayang! raya tahun depan janji balik tau!*muke kesian hihi

okaylah! tak ada apa pun eiqah nak taip sangat.
ada hari eiqah update lagi ya! hee

dalam hidup kena enjoy tapi jangan lupa ibadah dan tanggungjawab kita dengan Allah :)


my big family sebelah papy! hihi. cecuba cari eiqah :)


ni adik beradik eiqah :) comei tak? hihi 

 the boys! jejaka2 pilihan :) 


the girls. comei2 belaka :D haha~

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*