All Those Wedges :)

by Dayang Hafiqah

assalammualaikum wbt.

hello guys semua. okay. today I nak bagi tahu something intersting for those girls out there yang sangat minat dekat wedges. siapa yang tak suka guna wedges? okay! I tahu not everyone got the same taste rite? tapi I rasa ramai yang suka guna wedges. well! masa I pergi ambil result SPM ramai giler yang guna benda ni termasok I sendiri. haha.

alright! I lebih prefer wedges dari pada high heels sebab apa? sebab bagi I kalau guna high heels kot kot nanti patah pulak bucu dia nanti. haha. gurau je la. tapi memang selalukan? high heel bucu dia sangat la nipis. beza sangat dengan wedges. 

baiklah. sebenarnya tugas I disini bukan untuk memberi perbezaan antara wedges dan high heel. bukan!! cuba tengok gambar kat atas tu? 

okay! like seriously, semua wedges kat blog tu AWESOME! cantik lagi bergaya! nak tengok? ni haa~ 




orite! cantik tak? semua ni adalah salah satu wedges yang dijual di blog tu dan U all boleh tengok bnyak lagi. orite! bagi I their super duper awesome! like seriously! so, kalau U all berminat nak order one of them jgn lupak tau letak nama I sebagai REFERER. itu wajib tau! cara nye mudah, meh sni I ajar.


okay you only need to put my name DAYANG HAFIQAH ABANG HASHIM or my link http://fiffyqaqah.blogspot.com. esay rite? so , what are you waiting for? meh la singgah dekat blog ni FAFADOLL.

dont worry! website ni dikenali oleh kakak saya sendiri so u can trust her 100% okay? btw, dont forget to follow that blog also. :) kerjasama anda sangat kami hargai. thank you for reading! TATA! :)

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

3 si Katak:

Katak Setia :*