transformasi :3

by Dayang Hafiqah
assalammualaikum wbt.

hello semua. cantek tak wajah baru blog eiqah ni? haa. ni sume hasil kerja keras kawan atau kazen mengazen eiqah. Nanie hunny, thanks sebab tolong eiqah mengubah suai wajah blog eiqah ni eh. jasamu tetap ku kenang sampai bila bila. nanti kalo aku ada masalah kau tolong aku k. sayang kau! :D

hehe. semalam entah apa mimpi eiqah nak ubah suai eiqah punya blog. yala, lama sangat dah eiqah tak mengaktifkan diri and mendekatkan diri eiqah dengan blog ni. dah berhabok dah blog eiqah kerana eiqah tak jenguk dia. haha. bloggie, jangan merajuk okay. :)

oleh hal yang demikian, eiqah pun bersemangat nak ubah wajah blogger eiqah ni. kang kesian pulak dia tak pernah diubah. ceh! eiqah ni memang notty sikit. lala~

baiklah. eiqah rasa ini jelah eiqah nak coret untuk hari ini. hehe. TATA. hope enjoy the show ;)

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

2 si Katak:

Katak Setia :*