aku tahu tak baik tapi siapa suruh engko sedap sangat *COLA

by Dayang Hafiqah





assalamualaikum wbt

korang minat tak minum coca-cola?
kalau korang tanya eiqah memang eiqah suka giler :D
cuti nih hamper tiap hari eiqah minum air ni. 
tengok gambar tu. yang ni tak sampai seminggu ngabish
ish ish memang kipas susah mati bukan tu ajer memang dah favrot dah :D
 even tahu tak chat tetap gak minum
masa eiqah form 4 & form 5 dulu tiap masa rehat memang eiqah minum air ni.
tak sah hidup masa tu. memang minat gila
ia macam satu benda yang eiqah tertageh.
haha. masa tu, tapi lepas tu dapat kawal dan sekarang dah mula lagi dah perangai macam tu
er -.- eiqah tertageh lagi la nii
kena masuk pemulihan balik XD haha

bila sebut pasak Cola ni eiqah teringat kat sumone :D
sumone tu tnya eiqah suka minum aper eiqah cakap cola,
then, dia sanggup potong tin cola tu dan lukis simbol cola tu
how sweet. memang satu pengorbanan yang eiqah tak akan lupa tau.
kenangan tu masih mekar and yet, eiqah masih simpan tau.
nanti eiqah letak alam blog ni tau, bio org tau hasil seni sumone tu.
very kretif dan sweet sangat. sayang awak sampai bila bila :D

sebenarnya eiqah tahu cola ini memang tak bagus untuk kesihatan 
eiqah orang medic jadi memang eiqah tahu
tak ape, tak ape
cuti ni je eiqah minum cola sampai kembong perut nii
haa. biola cuti ni eiqah enjoy puas2 dan makan apa yang eiqah nak XD
haha. lucu lucu.

okay la. tu jer eiqah nak kongsi.
TATA :D

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*