esok balik, esok balik :D

by Dayang Hafiqah
assalammualaikum wbt :D

 eiqah excited ni. esok balik balik balik rumah kediaman. even eiqah seronok stay dekat kampung mamy ni tapi eiqah tetap nak balik even berat. eiqah nak jumpa kawan baik eiqah. eiqah terlalu banyak citer nak kongsi dengan dia :) i miss her beb! terlalu rindukan dia :)

haha. seronoknya. tapi eiqah lom packing lagi ni. dahlah esok pagi kena bangun awal maybe dalam pukul 4 mcm tu kot :/ memang tidak cool. so eiqah merancang tak nak tidur sampai Subuh boleh? haha :P kalau kudrat ni mampu tapi sebenarnya boleh bah. kalau tidur tak cukup pun tak ada guna kn? yerr

okay okay. eiqah aim untuk duduk depan sekali lagi tau. eiqah nak ambil gambar lagi. yeah :) suasana pagi macam mana agak nya eh? haha. tak sabarlah eiqah :) yeay!

okay okay. eiqah nak tengok Karoot Komedi RX. macam best. fyi, eiqah suka tengok orang dikir barat. masa eiqah pergi tanding Nasyid dulu eiqah salu tengok zon-2 tanding menda ni. memang besh la. haha. kadang-2 eiqah fikir, mereka ni mabok ke apa? haha :P memang macam orang sampok tauk. tapi tetap besh. eiqah memang suka dikir barat itu yang pasti :D

haha. okay okay. finish with that, nanti ada topik eiqah update lagi TATA :D sayang korang~










Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*