jeng jeng jeng luar negara?

by Dayang Hafiqah
assamamualaikum wbt *dengan gaya-gaya sekali* :P

eiqah ke luar negara eh*kampung ibu* haha. mentang-mentang guna boat ke sebarang laut terus cakap ke luar negara eh. eiqah mengada :P meh sini eiqah nak buat citer eiqah sendiri sepanjang perjalanan ke luar negara. 
~jeng jeng jeng~


 
one morning, muke excited nak pergi melancong. hoho *excited ke?* :P
 tengok pancaran matahari tu sangat memahami jiwa ini ;)
jujur aku cakap masa ini eiqah masih berfikir dalam2.
fikir apa? ntahla. soal hati dan perasaan. shuzzz~
tak nak bagi tahu.lalala.

 

 dah sampai? nope blom lagini destinasi pertama di atas air.
kat atas feri nih. wah wah.
ada namapak sesuatu dari pancaran wajahku?
korang rasa apa. ce jawab eh :)
time nih dah ada mood ckit nak bergmbor secara besobesoan.
haha. tapi eiqah tak nak letak pic bnyak sangat just dekat area ni. jap lagi ar. hehe :P


time ni eiqah ada sikit gerun
dah kat jeti. otw nak naik boat sebenar. 
takut? mungkin. muka tak ikhlas nak naik ni.
tapi ini permulaannya. wait la after this :)
jeng jeng jeng


 
well well. say CONGRATS to me!
orang cakap jadikan perkara yang anda takut satu cabaran
well, here goes!
eiqah dapat mengatasinya.
fyi, first time eiqah naik boat ni eiqah nangis n tutup muka sepanjang perjalanan tau.
er -.- sangat tidak cool la masa tu. malu tau.
budak kecil tak juga nangis macam eiqah. adeh adeh.
 tapi tak apa. sekarang eiqah dah boleh*ckitla*
tapi belum 100%. haha 

sepanjang perjalanan eiqah tak tidur la.
eiqah ambil kesempatan nak tengok keliling sungai and laut
cantik juga menakutkan
masih terngiang kat dalam otak*eh,kalau jatuh ni mcm mana?*
haha. alhamdulillah tak ada jadi apa apa. 
sepanjang perjalanan semuanya berjalan dengan lancar :)




  
sangat cantik pemandangannya. 
tapi eiqah tak ambil pic bnyak sangat.
eiqah lebih seronok melihat permandangan yang sangat menarik :)
eiqah berfikir kalau ada ikan lumba-lumba lagi seronok.
haha. jangan mimpi la engko eiqah :P

okay. habis sudah :)
nanti kalau ada topik eiqah kongsi lagi :)
TATA! 


Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*