suasana kampung :D

by Dayang Hafiqah
assalammualaikum wbt.

cuba teka eiqah dekat mana sekarang? yeah! dari tajuk entry pun korang dah tahu kan? hehe. eiqah dekat kampung ibu eiqah. sangat seronok. eiqah pergi kat sini hari ahad tu. haha. tau tak eiqah terpaksa memberanikan diri naik boat. wua~ that's is my most fear. -.- mula mula tu rasa takut juga. tapi mengenangkan hati masih dalam keadaan yang berdarah darah lukanya terpaksa juga sahut cabaran ini :P haha.

masa eiqah dok dalam kereta, eiqah asyik piker la pasal ni. tapi eiqah masa tu masih fikir masalah hati jadi tak berapa sangat la. hehe. ntahla. first time eiqah rasa tak sabar2 nak sampai kampung ibu eiqah ni. haha. mungkin sebab tak ada line jadi eiqah tak la gatal nak tengok phone eiqah memanjangkan. hoho~

haha. dan paling bestnya eiqah sepanjang dok dalam boat, eiqah berasa seronok and fyi, antara family eiqah, eiqah sorang je tak tidur dan lagi eiqah dok depan sekali boat tu. wah! bayangkan guna boat pergi seberang laut kot kot ada ombak, adoh! merana hidup eiqah nanti :P 

tapi bila dah sampai kampung rasa tenang sangat tapi yang tak bestnya otak ni masih memikirkan sesuatu tu. haiz. jgn la terlalu mengharap eiqah :) yeah!

oh ya! dekat sini eiqah ingin melakukan banyak aktiviti. yeah! nanti eiqah kongsikan dengan blogger sekalian ek. wait wait ar :) banyak sangat smpai eiqah tak terbuat la nanti hee. tak sabar tak sabar :D

okay la. stop sini aja entry nih. nanti eiqah sambung lagi k. TATA :)

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*