Model Jalan :P

by Dayang Hafiqah
assalammualaikum wbt :)

tajuk entry hari ni Model Jalan. siapakah itu? wah wah. ingat tak post eiqah cakap eiqah ada pergi jalan jalan dengan anak buah eiqah. sad untuk eiqah anak buah eiqah dah balik Bintulu hari nih. alaa~ siapa nak jadi jurigambar eiqah ni. nak suruh adik? padan jelah dengan muka diaorang tuh. sangat sangat tidak memahami hati kakak die  nih. hehe

okay okay. berbalik dengan topik tadi. first jalan jalan guna motorbike kan memang seronok tenang. fuh. tambahan lagi hijauan daun hm~ memang menenangkan la wok :) sambil sambil jalan jalan tu eiqah survey tempat yang sesuai untuk ambil gambar. haha.

masa tu eiqah tak guna spec tau. rasa macam tercabut mata eiqah tau. sakit maaa~ tapi tetapku tahan juga. 

lepas tu anak buah eiqah cakap 

"nak pergi Bruit ke?" 

so, eiqah jawab,

"taklah, nak cari port yang sesuai untuk ambil gambar"

haha. lucunya anak buahku mcam faham faham je niat yang terbuku di dalam hati aunty dia ni. aunty? buek! mcm sudah tua je :0 tak nak tak nak! hehe.

okay survey sudah so, eiqah sudah tahu mana eiqah nak ambil gambar. meh dok dekat dekat sini :)

 

gelapkan? eiqah edit ckit ni. haha. ni dekat depan sawah padi.
ada tengok jambatan tu, jambatan itu untuk pergi ke sawah padi tersebut. cehwah
pandai juga anak duahku mengambil gambar.
bagus bagus. ada bakat :P


 haha. sangat excited :) eiqah suka pic ini. eiqah nampak comei tak? alala. 
puji la sikit. lalala. eiqah mengada dah :P lalala~


tengok tengok? anak buah eiqah ada bakat tau.
and eiqah ada bakit nak jadi model jalan.
memang sesuai. lalalala :P


model jalan? ni gambar tema bagi post ini.
lalala. terlalu seronok bukan?
sebenarny ada kisah disebalik nak ambik pic macam nih. 
kejap kejap :P


taadaa. nak tahu kisah nyer?
masa nak ambik pic ni kan,
kami berdua tengok kiri dan kanan dahulu
kot kot ada orang lalu lalang
tak cantik la kalau ada interprem.
hehe :P


wah wah. 
mentang mentang kat sini tak ada orang guna kereta.
lalalala~


er -.- macam orang nak terjatuh je
sebenarnya eiqah geli dengan jambatan nih.
bergoyang goyang la pfft~


under nit pokok pisang. wah wah
memang tak ada tempat lain serius -.-


eiqah rasa mcam nak terjun le tau. 
sayangnya eiqah tak pandai berenang.
yang bestnyer sinilah tempat lembu lembu dan sapi sapi melepak.
nasib baik mereka semua belum tiba lagi. 
hehe. maaf ea pak cik lembu :P


okay. itu saja eiqah dapat kongsi untuk entry kali ni. mesti korang heran kenapa eiqah suka buat entry macam nih. sebab memang eiqah suka pun so jangan la jeles, korang pun boleh buat entry macam ni. tak ade orang nak marah nyer pun. haha

okay okay. semoga ada entry besh lagi lepas nih. TATA :)

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

2 si Katak:

Katak Setia :*