One Direction VS The Wanted :D

by Dayang Hafiqah
assalammualaikum wbt :)

seronok eh? memang seronok cuti kali ni bagi eiqah la. hilangkan stress. insya ALLAH okay :) korang dah solat maghrib? moga sudah eh :)

kali ni eiqah tak nak buat post yang sedih sedih *untuk kali nilah* lala. ignore okay. hari ni eiqah nak post kumpulan yang eiqah minat tau. hehe. yes! kipas susah mati ni. aww~ terlalu minat dengan lagu lagu dan penyanyi mereka ni. jangan jeles tau. and jangan curi mereka dari eiah. eiqah sayang mereka. lalalala~



okay. first of all, kenal kumpulan One Direction tak? mesti la korang kenalkan. korang mesti minat kumpulan tu jugakan? lala. eiqah minat kumpulan ni. Zyan Malik terutamanya, so sweet! kalau laa~ lalala~ eiqah dah mula berangan. ignore ignore :P

mereka ni jambu plus comel and paling penting sangat sangat sweet sangat. lagu mereka suma eiqah suka paling best lagu I Wish, Same Mistakes, Stand Up dan More Than This. wah wah. kalau ada lelaki nyanyi lagu mereka untuk eiqah memang eiqah akan senyum sampai telinga :) rasa bahagia menyelubungi jiwa. lalala. kalaulah~

tips: kalau nak goda eiqah kena la ikut perkembangan eiqah melalui blog nih. hoho. ade ke orang nak goda? perasan jual santan la engko nih eiqah :P hehe

okay okay. mereka nih kalau eiqah tengok video clip memang eiqah macam org gila. melalak-lalak macam kena rasuk. er -.- hantu mana yang dok sampok eiqah masa tu eh? haha :P sabo jelah. 

apa apa pun. mereka de' best! I LOVING THEM :D




satu lagi kumpulan yang eiqah minat sama macam eiqah minat One Direction. tahu tak The Wanted? sapa tau angkat tangan alaa yang bawa lagu Glad You Came tu. yang gagah perkasa, macho dan hensem bah. eiqah suka.

especially, Tom dan Nathan. wah wah. memang mengoda jiwa. lalala :P lagu yang eiqah suka dengar yang mereka nyanyi is Dagger, All Time Low, Lose My Mind dan lain lain bah :) ce dengar korang mesti minat juga. alaa. lagu yang mereka nyanyi memang sesuai dengan jiwa eiqah. 

macam biasalah, eiqah akan minat lagu apabil lirik dia best dan musik dia. wah wah. ader je eiqah ni.

okay okay. itu saja eiqah nak kongsi. till we meet again dear blogger. semoga kita panjang umur dan murah rezeki :) TATA!

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

2 si Katak:

Katak Setia :*