Mana Satu Pilihan Kalbu

by Dayang Hafiqah
~Wajah yang Kosong VS Wajah Touch Up~

Hehe. Jauh beza dari segi mood bila wajah macam ni. No filter okay. Wajah original ni!  Pesakit kot kot pengsan tengok misi macam ni. Pusat dan macam tak bermaya langsong. Touch up sikit at least la nampak sikit ceria tak la macam mayat kot. Dah la wajah memang jenis yang pucat. 
Kalau seminggu aku macam ni touch up lepas tu aku berhenti memang orang akan cakap aku sakit la lemah la pucat la. Tapi inilah wajah aku sebenarnya.  
Jarang kot aku guna makeup masa turun kerja lain la kalau aku pergi jalan jalan makan angin. Hihi ambik mood sikit katakan :)
Haa, saja menyinggah sekejap. Bosan aa. okay ar xoxo!

Enjoy reading? Please Leave Ur Step. Thank You^^

0 si Katak:

Katak Setia :*